Micro Gym

Deze nieuwe naamgeving, Micro Gym, heeft als doel een onderscheidend vermogen duidelijk te maken ten opzichte van de reguliere fitness centra. Micro in afmeting, macro in effectiviteit naar functionaliteit!

Een gym, gericht op individuele, persoonlijke programmering, variërend van opbouwende oefeningen voor de sportieve starter tot en met sportieve prestatie verbeteringen, correctieve (arbeids-) houdings oefeningen en functionele beweegvormen voor junioren, senioren tot en met plus-size.

 

Micro Gym ondersteunt en begeleidt iedereen respectvol naar de werkelijke individuele wensen, dus rekening houdend met wat u echt wilt en / of nodig heeft en ondersteunt dit doel volledig.
Een positieve ervaring met functioneel bewegen, ieder op zijn of haar niveau.

Prive training, één op één, met het eigen lichaam als trainingsapparaat en het lichaamsgewicht als weerstand. Een veilige en effectieve trainingsvorm, zeker ook met het oog op blessure beperking of voorkoming! Denk hierbij niet alleen aan sporters maar zeker ook aan mensen met een zittend en of bewegingsarm (beroeps-) leven.

Naast de totale privacy, altijd een frisse ruimte door de 30 minuten tijdsbuffer tussen u en de vorige cliënt.

Als verdere belangrijkste pluspunten worden ervaren
De efficiëntie en effectiviteit van de oefeningen door de persoonlijke programmering in combinatie met de persoonlijke benadering. Dit zorgt voor het behalen van gestelde doelen.

De zelfstandigheid en onafhankelijkheid waar en wanneer dan ook te oefenen door het 'total-body-movement' concept, met uw persoonlijke oefeningenmap voor een moeiteloze continuering van uw trainingsresultaten. Overal en op elk moment van de dag!

Geen lidmaatschap en/of contributie gelden, geen lange termijn contracten, geen state-of- the-art cardio of andere oefenmachines.
Geen " personal trainer " maar een bewegingscoach die persoons gericht coached, gefocust op het behalen van het gewenste persoonlijke doel.

De Micro Gym is 'open-minded' en introduceert steeds nieuwe, bewezen (best evidence) beweeg- en oefenvormen, altijd met de focus op het juiste bewegingspatroon, de juiste bewegings gerelateerde lichaamshouding en efficiënte ademhalingstechniek.

 

_____ We dare to be different, do you ? _____

 

 

 
  functionele training logo Micro Gym
Copyright © 2012 Micro Gym. Alle rechten voorbehouden.