N.E.W.S. & F.I.T.S. training concept

No Equipment Workout Systems staat voor een trainingssysteem zonder apparatuur.

Functional Individual Training Systems staat voor een trainingsopbouw, gebaseerd op de resultaten van uw screening.

N.E.W.S. is trainen met uw eigen lichaam als trainingsapparaat en uw gewicht als weerstand, eventueel aangevuld met losse materialen als oefenballen, dumbbells, tubes, steps, bosuballen en talloze andere mogelijkheden. Dit alles geeft uw training eindeloos veel variatie bovenop de al even gevarieerde oefenvormen.

De FMS screeninguitslagen geven de huidige kwaliteit van uw beweegketen weer. Samen met uw gewenste doel, belastbaarheid en motivatie wordt uw individuele trainingsopbouw bepaalt. Functioneel en persoonlijk, met een hoge effectiviteit!

De combinatie van de twee bovengenoemde systemen bevat een breed scala van programma's waarbinnen uw individuele doelstellingen op een efficiënte wijze worden gerealiseerd.Een ander groot voordeel is dat het N.E.W.S.&F.I.T.S. concept u in staat stelt ten alle tijde en overal te kunnen trainen!

Meten is weten
Wij meten uw lengte, gewicht en hieruit volgt uw b.m.i, waarna nog het vetpercentage en de buikomvang kan wordt gemeten. Daarnaast wordt nog uw bloeddruk en hartslag in rust gemeten en berekenen we vervolgens de comfortabele zone. Bij sterk afwijkende meetresultaten adviseren wij u een sportmedisch onderzoek.

Een Basis Sportmedisch Onderzoek bij de sportmedische instelling De Sportartsen Groep is een zeer deskundige keuring en geeft een actueel beeld van uw huidige gezondheid. De inhoud van het onderzoek kan naar functie worden aangepast aan sportniveau en leeftijd met onderzoek van het houdings- en bewegingsapparaat, een inspanningstest, longfunctietest en diverse andere testen en metingen.

Deze geavanceerde testen en metingen analyseren uw gezondheid en geven tevens aanwijzingen over het aantal te verbeteren onderdelen. Indien gewenst kan de deskundigheid van een voedingsdeskundige worden ingezet. Voor meer info gaat u naar : www.desportartsengroep.nl of bel naar 0900-9879.

Het gaat om een duidelijke beeldvorming van uw gezondheid. Advies op maat, deskundig, vertrouwd en snel!

 

 

 

 

 
  functionele training logo Micro Gym
Copyright © 2012 Micro Gym. Alle rechten voorbehouden.