Functionele training

Functionele training verwijst naar functie. Vertalen we functie naar doel dan is functionele training een doelgerichte training. Dit is de beste, veiligste effectieve voorbereiding voor elk lichaam om actief en sportief te worden of uw sportieve activiteiten te verbeteren.

Deze training is functioneel in relatie tot elk bewegingsdoel waar u voor wilt gaan.
U wilt beginnen met sporten? U wilt uw sportieve prestaties verhogen en uw blessure risico's verminderen? Of wilt u het bewegen in het dagelijkse leven verbeteren, u zekerder voelen en weer actiever worden?

Functionele training is een van de meest doelgerichte effectieve trainingsvormen die door een optimaal resultaat leiden tot het behalen van uw gewenste doel. Ons doel is u op een veilige en effectieve manier zelfstandig te leren trainen.

Bewegen vanuit de juiste lichaamshouding met een juiste techniek in ademhaling en uitvoering, het juiste tempo en de juiste oefening volgorde en belasting. Wij leren u over het waarom achter elke oefening en oefenprogramma. Zelfs als u nog geen duidelijk doel voor ogen heeft helpen en begeleiden wij u naar het juiste programma.

Instructie in een omgeving waar u zich op uw gemak voelt en nieuwe uitdagingen aan wilt gaan. Samen werken aan een sterke functionele trainingsband en hiermee een positieve trainingssfeer creëren. Bouwen aan passie voor bewegen met een blijvende motivatie voor een gezonde leefstijl.

Dat willen wij samen met u bereiken. Dat is ons doel !

 
  functionele training logo Micro Gym
Copyright © 2012 Micro Gym. Alle rechten voorbehouden.