Micro Gym

Deze nieuwe naamgeving, Micro Gym, heeft als doel een onderscheidend vermogen duidelijk te maken ten opzichte van de reguliere fitness centra. Micro in afmeting, macro in effectiviteit naar functionaliteit!

Een gym, gericht op individuele, persoonlijke programmering, variërend van opbouwende oefeningen voor de sportieve starter tot en met sportieve prestatie verbeteringen, correctieve (arbeids-) houdings oefeningen en functionele beweegvormen voor junioren, senioren tot en met plus-size.

Lees meer...
 
Personal training bij Micro Gym

'Personal' betekent persoonlijk en dus privé. Dit duidt op één persoon, een uniek individu met zijn of haar unieke beweegketen. Personal training, bij Micro Gym vertaald naar bewegings coaching, is dus een één op één training.

Private training, in een private studio, met het accent op privé oftewel privacy, geen andere ogen om u heen, geen (luide) muziek.
Lees meer...
 
Functionele training

Functionele training verwijst naar functie. Vertalen we functie naar doel dan is functionele training een doelgerichte training. Dit is de beste, veiligste effectieve voorbereiding voor elk lichaam om actief en sportief te worden of uw sportieve activiteiten te verbeteren.

Deze training is functioneel in relatie tot elk bewegingsdoel waar u voor wilt gaan.
U wilt beginnen met sporten? U wilt uw sportieve prestaties verhogen en uw blessure risico's verminderen? Of wilt u het bewegen in het dagelijkse leven verbeteren, u zekerder voelen en weer actiever worden?

Functionele training is een van de meest doelgerichte effectieve trainingsvormen die door een optimaal resultaat leiden tot het behalen van uw gewenste doel. Ons doel is u op een veilige en effectieve manier zelfstandig te leren trainen.

Lees meer...
 
Wat kan functionele training voor u betekenen?

De beste voorbereiding tot sportief bewegen.
Voor diegenen die sportief gezien een passieve levensstijl hebben heeft functioneel trainen de meest veilige, effectieve, correcte en blessure preventieve oefenvormen. De uitgebalanceerde opbouw zal u vertrouwen geven bij sportactiviteiten en in het dagelijks bewegen. Werk gerelateerde lichaamshoudingen worden gecorrigeerd door een doelgerichte aanpak en laten u weer vrij bewegen.

De algemeen sportgerichte training.
De algemeen sportgerichte functionele training heeft als doel de verbetering van uw algehele fitness niveau. De effectiviteit van de oefenvormen zal ook leiden tot verbetering van uw specifieke sportactiviteiten. Een win win situatie!

Lees meer...
 
Functionele training versus training op apparatuur

Bewegen in het dagelijkse leven heeft net zoals elke sportactiviteit geëigende beweegpatronen die van samengestelde aard zijn. Ze worden in alle mogelijke bewegingsrichtingen uitgevoerd.

Met uw eigen lichaam als trainingsapparaat en uw lichaamsgewicht als weerstand worden al deze beweegpatronen geoefend in een functionele progressieve opbouw. Van gelijke, symmetrische naar ongelijke asymmetrische vlakken. Dit kan nooit worden gerealiseerd op machines!

Lees meer...
 
N.E.W.S. & F.I.T.S. training concept

No Equipment Workout Systems staat voor een trainingssysteem zonder apparatuur.

Functional Individual Training Systems staat voor een trainingsopbouw, gebaseerd op de resultaten van uw screening.

N.E.W.S. is trainen met uw eigen lichaam als trainingsapparaat en uw gewicht als weerstand, eventueel aangevuld met losse materialen als oefenballen, dumbbells, tubes, steps, bosuballen en talloze andere mogelijkheden. Dit alles geeft uw training eindeloos veel variatie bovenop de al even gevarieerde oefenvormen.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
«StartVorige12VolgendeEinde»

Pagina 1 van 2
  functionele training logo Micro Gym
Copyright © 2012 Micro Gym. Alle rechten voorbehouden.