energiek functioneren - FUSION FLOW methode

de FUSION FLOW methode

een oplossings gerichte methode tot energiek functioneren ( en hoe goed dit aanvoelt ).

Een korte intro want je tijd is kostbaar en ik wil meteen je aandacht...

Wie ben ik ?

Gebaseerd op de feedback van anderen ben ik energiek, onafhankelijk en een 'out of the box' denkend persoon,  al 35 jaar werkend met plezier vanuit passie. 
Na m'n sportopleiding en vele sport-en beweging gerichte studies en workshops later ( zie competenties en kwalificaties ) ben ik vanuit jarenlange instructie van conditionering en andere sport-en fitness gerichte trainings vormen uiteindelijk gekomen tot, een voor mij, logische voortvloeisel naar mijn huidige bewegings specialisatie.

Aandacht voor datgene waar het allemaal begint; terug naar de basis, want alléén op een goede basis kun je verder bouwen.

Doen waar je goed in bent en daarin nog beter worden. Voor mij betekent dat mijn kennis vergroten door het volgen van studies, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bewijzen.

Wat is mijn passie
Mijn passie is om deze kennis de meest bruikbare, op maat gemaakte oefeningen aan jou door te geven en daarmee een aantal primaire levens kwaliteiten langdurig sterk te verbeteren.

Wat is mijn missie ?
Mijn missie is om zoveel mogelijk werknemers en werkgevers bij elk bedrijf de mogelijkheid te bieden aan de FUSION FLOW methode deel te nemen om zich duurzaam te kunnen versterken."Office Workers Beware: Sitting Time Associated With Increased Risk of Chronic Diseases". (Kansas State University researcher Richard Rosenkranz, University of Western Sydney, researchers Emma George and Gregory Kolt ).


Wie ben jij ?

Jij bent die hard werkende professional die vergadert, achter een computerscherm zit, met de auto, trein of vliegtuig reist, met heel weinig tijd. Dit vergt heel veel van je energie niveau.  
Zittend aan het werk zijn betekent dat je, onbewust, veelal in minder goede houdingen de dag doorbrengt. Dit beperkt je energie niveau enorm.

Wat is je grootste winst ?

Energie is je grootste winst. Jouw energie zullen de mensen om je heen als heel positief ervaren. Energie die vorm geeft aan jouw houding en presentatie. Energie is de sleutel tot jouw persoonlijke succes !

Hoe doen we dat ?

De FUSION FLOW methode helpt je die energieke uitstraling te bereiken, op een manier die exact bij jou past, direct en op elk moment van de dag.

Even voor alle duidelijkheid.....

Wat is de FUSION FLOW methode niet ?

De FUSION FLOW methode is niet een dans, bootcamp, crossfit of andere hype - achtige snelle actie. Don't worry.

Wat is de FUSION FLOW methode dan wel ?

"The best of both worlds..." oftewel de FUSION FLOW methode is een selectie uit vooraanstaande, best evidence, sport - en bewegings gerelateerde vormen 

De FUSION FLOW methode heeft twee pilaren die de basis vormen, namelijk ademhaling en houding, met als verbindings elementen ontspanning en flexibiliteit.

De FUSION FLOW methode sleurt je niet uit je 'comfort zone', maar laat je juist zien welke aspecten binnen deze 'zone'voor effectieve, langdurige verbetering kunnen zorgen

De FUSION FLOW methode is een oplossings gerichte methode; pijntjes, moe en geïrriteerd zijn in ruil voor functionele energie en een positief gevoel. Deal ?

De FUSION FLOW motto is : "Let op je houding, dat doen anderen ook........".

Wat is de fylosofie van de FUSION FLOW methode ?

De fylosofie van de FUSION FLOW methode rust op de overtuiging in de kracht van de basis. De basis als voorwaarde van een succesvol en langdurig resultaat. De FUSION FLOW methode vormt het fundament van jouw energie niveau. Het begint dus allemaal bij je efficiënte ademhaling en functionele houding,ondersteund door je herstel momenten ; dit bestaat uit speciale ontspannings- en flexibiliteits bewegingen.

De FUSION FLOW methode gelooft in een persoonlijke benadering en laat je ervaren wat de winst is die voortvloeit uit je bewustwording. Bewust wording van je de huidige functionele kwaliteit van je eigen lichaam en hoe een juiste ademhaling, een goede lichaamshouding en soepel bewegen dat enorm kunnen verbeteren.

De FUSION FLOW methode heeft kenmerkende uitgangspunten met een 'baseline' , o.a. je bruikbare, functionele beweeglijkheid. Echter, de oefenvormen worden door ieders individuele kwaliteiten bepaalt en hebben daardoor een z.g.n.' lage intensiteit karakter' , vereisen dus geen specifieke conditie van je lichaam. Hierdoor is dit programma toegankelijk voor iedereen .

Wat is de FUSION FLOW screening ?

Om iemand van waardevol advies te kunnen voorzien is hier een fysieke profiel schets noodzakelijk. De FUSION FLOW screening test een aantal bewegings patronen op de kwaliteit van beweeglijkheid of lenigheid. We keren hier dus naar buiten en kijken naar de beperkingen.

De FUSION FLOW screening toont aan waar de bewegings beperkingen in je lichaam zitten en waar die toe kunnen leiden. Het originele idee van deze screening is gebaseerd op de FMS screening ( zie microgym.nl ). Deze meting wordt niet alleen toegepast bij alle ( top - ) sporters over de gehele wereld maar sinds een aantal jaren ook zijn intrede heeft gedaan bij professionals zoals jij, die veel in zittende posities doorbrengen.

Wat is het resultaat van de FUSION FLOW methode ?

De FUSION FLOW methode geeft naast een verhoogt functioneel energie niveau tegelijkertijd een heel goed ontspannen gevoel. Het vergroot je interne kracht bij leiding geven, bij stressvolle gebeurtenissen of bij het maken van moeilijke beslissingen e.d., waarbij de boodschap, door een krachtige presentatie, duidelijk blijft. Duidelijk, door het bewustzijn van je positieve, energieke , krachtige houding en een sterke geest.

De FUSION FLOW methode geeft energie.
Energie geeft vorm aan je houding en presentatie. Energie voelt comfortabel. . Energie is een katalysator voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Jouw energie zullen de directe mensen om je heen als heel positief ervaren.Energie genereert positieve feedback. Energie is jouw sleutel tot succes! Energie creëert aantrekkingskracht.Energie bepaalt je lichaamstaal. Energie is sexy.

De FUSION FLOW methode resulteert tevens in een verbetering van de kwaliteit van je vrije tijd, privé - en sportieve activiteiten.

De FUSION FLOW methode creëert dit goede gevoel van energiek functioneren gaat zowel op individueel en als op team niveau een grote meerwaarde creëren op elke afdeling, bij elk bedrijf, waar iedereen zich realiseert dat elke prestatie die geleverd moet worden een team prestatie moet zijn.

De FUSION FLOW methode helpt mede aan een verlaagd ziekte verzuim door bewust wording van verantwoordelijkheid.

Dát is het resultaat van de FUSION FLOW methode.

 

 

"ER IS NIETS GOED AAN EEN SLECHTE HOUDING"

 


" EEN GOEDE HOUDING GEEFT EEN GOED GEVOEL".

 
 

 


  functionele training logo Micro Gym
Copyright © 2012 Micro Gym. Alle rechten voorbehouden.