Cursus 7

'handle with care', plus-size

Trefwoorden: fms screening,beweeg meer, beweeg beter, voel je energiek,'stand tall ', directe beloning uit plezierig functioneel bewegen maakt het leven veel aangenamer, lange termijn resultaten.

Cursusvorm:

- Privé training, semi prive training (2 pers.), in Micro Gym locatie Baarn of Soest
- Op locatie (op aanvraag), kleine groepen (max 6 personen)

_______No Gym _______ No Equipment _______No Excuses_______

'Handle With Care', plus size FMS screening. Deze cursus heeft als uitgangspunt hoe we ons voelen, niet hoe we ons moeten vormen naar opgelegde normen. Afvallen,afvallen en nog eens proberen om af te vallen. De ene cursus na de andere, gecombineerd met of zonder magische producten vertellen hoe het moet en ze leveren geen van alle een lange termijn resultaat.

Wat de invalshoek van deze cursus is, is hoe gemotiveerd te worden en te blijven met plezier in bewegen. Gezond bewegen. Geen oeverloos(fitness-) taalgebruik zoals gewichtsverlies, calorieën tellen of diëten, met daarnaast gedomineerd te worden door oefeningen regimes die meer lijken op een ongewenste vorm van intimidatie en lijfstraf.
Vergeet dubieuze uitspraken als 'no pain, no gain' en 'wie mooi wil zijn moet..." jij moet helemaal niks!

'Handle With Care'brengt een vorm van bewegen die binnen jouw 'comfort zone' ligt, waar pijn lijden geen onderdeel vormt als voorwaarde tot succes, maar waar ontwikkeling van gevoel in bewegen een transformatie zal brengen naar echte zin in bewegen. Hier ligt de focus op wat werkt voor jou in plaats van wat niet werkt en bouwen we stap voor stap aan een lange termijn resultaat.

De meest effectieve manier om de strijd te winnen, is het gevecht te staken. De 'voel je goed factor' is niet alleen esthetisch.

 

 

 

 
  functionele training logo Micro Gym
Copyright © 2012 Micro Gym. Alle rechten voorbehouden.