Cursus 5

Body weight fusion moves

Trefwoorden: fms screening, beginner, medium en advanced, combi functionele - en yoga beweegvormen,lichaamshouding,ademhaling, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, kracht, balans, kinetic chain balance performance.

Cursusvorm:

- Privé training, semi-prive training(2 pers.), in Mycro Gym locatie Baarn of Soest
- Op locatie (op aanvraag), kleine groepen (max 6 personen)

_______No Gym _______ No Equipment _______No Excuses_______

Functional & Yoga Movement Fusion Flows.

FMS screening. Hier worden uitdagende nieuwe bewegingscombinaties in een systematische, progressieve opbouw gedoceerd. Schijnbaar moeiteloos wordt het eigen bewegingspotentiaal ontdekt in een 3-D body weight training. Door de hoge concentratie op bewegen en ademhaling wordt het zenuwstelsel sterk geprikkeld en geactiveerd. Dit leidt tot een enorme vergroting van de functionele kracht-lichaamsgewicht ratio met als resultaat energiek bewegen vanuit een positieve lichaamstaal.

Deze cursus heeft ook weer een veilige graduele progressie met een logische opbouw in mini sets die uiteindelijk met elkaar worden verbonden tot  'movement flows', oftewel bewegingen die in elkaar over lopen en als een geheel worden uitgevoerd. Ook hier ontstaat een flinke metabole 'boost' en er wordt zelfs gesproken over, bij training op lange termijn, een verhoging van de insuline gevoeligheid (minder energie opslag in de vorm van vet).

Aan het einde van elke les volgt een cooling down/ontspannings moment.

Deze cursus is uitermate geschikt zowel voor de (zaken-) vrouwen en mannen van deze wereld, de gezinsmanagers en verder iedereen die door een tijdsschema wordt aangestuurd: Korte workouts die overal kunnen worden gedaan in 15-20 minuten. Geen excuses, want iedereen heeft 15-20 minuten voor zichzelf.

 
  functionele training logo Micro Gym

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/p15193/domains/microgym.nl/public_html/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 366
Copyright © 2012 Micro Gym. Alle rechten voorbehouden.